Francesc Abella planteja a la tercera sessió de les Masterclass si fumar és intel·ligent

Abella és psicòleg clínic, doctor en Psicologia i coordinador de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

El doctor Francesc Abella ha parlat en la tercera masterclass de la relació de la intel·ligència emocional amb l’hàbit de fumar. 

Gràcies a alguns dels seus estudis, Abella ha pogut comprovar que els pacients que no han aconseguit deixar de fumar o que recauen contínuament, acostumen a tenir baixa autoestima i poca gestió emocional.

Amb aquesta nova estratègia, el doctor lleidatà aposta per aprofundir més en l’aprenentatge d’habilitats emocionals que aportin més confiança i control de l’addició als pacients.

Sens dubte, una nova porta que obre a tots els professionals de la psicologia i la salut i, de forma inevitable, a totes aquelles persones que tenen problemes amb les drogues o qualsevol mena d’addició.

Francesc Abella és psicòleg clínic, doctor en Psicologia i coordinador de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. També ha estat professor associat responsable de les assignatures de Psicofarmacologia i Drogodependències, Bases Biològiques del Comportament i Habilitats Terapèutiques en Psicologia. 

Finalment, és coordinador de NewsTabac i autor de diferents articles i publicacions sobre addiccions i hàbits del comportament. 

Menú