Francesc Miralles parla de la motivació en la segona jornada de les Masterclass

L’escriptor del súpervendes ‘Ikigai: la filosofia japonesa de la motivació’ ajuda als assistents a descobrir què és allò que els motiva 

El periodista i escriptor Francesc Miralles ha estat l’encarregat d’inaugurar les segones jornades de les Masterclass celebrades a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdL. 

Miralles, ha explicat als assistents que existeix una filosofia japonesa coneguda com a ‘Ikigai’, que consisteix en saber què és el que et motiva a la vida i què fer per aconseguir-ho.

Aquesta filosofia està basada en els habitants de l’illa japonesa d’Okinawa, els quals, són els més feliços i els que més viuen del món seguint una sèrie de premisses com saber perdonar, tenir una bona alimentació i allunyar-se de l’excés de tecnologies, entre altres.

L’Ikigai, explica l’escriptor, “és el que els impulsa a aixecar-se cada matí sent la millor versió d’ells mateixos”, i tot i que hi ha persones que ja l’han trobat, “encara hi ha molts que van perduts buscant-lo”. 

Miralles assegura que aquesta essència “està a dins nostre” i està disposat a fer-la descobrir amb una xerrada motivadora i real que, sens dubte, “recordaràs per sempre”.

Menú