Les Masterclass 2017, a l’Ekke Lleida

La segona edició de les Masterclass ‘Del rendiment a l’excel·lència’ se celebraran els dies 11 i 12 de desembre a les instal·lacions de l’Ekke.

Aquestes masterclass responen a una iniciativa de l’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada i a l’entrenador d’handbol Txema del Rosal. L’activitat començarà dilluns 11 a la tarda amb l’arribada a Ekke i l’entrega del material didàctic i les acreditacions a tots els inscrits. Aquella mateixa tarda ja tindrà lloc la ponència inaugural i una taula rodona. El gruix de l’activitat es concentrarà dimarts 12, amb noves xerrades, ponències i tallers.

Entrada prèvia
Masterclass.Toni Pérez, Xavier Peirau, Xavier Estrada i Juan Carlos Oliva, protagonistes de les conferències de la jornada
Entrada següent
Coneix el programa i els ponents de 2017

Related Posts

Menú